Loading Udalosti

« All Udalosti

  • This event has passed.

Ukončenie skautského roka 2016/17

25. júna 2017 @ 9:00 - 16:30

Skautský rok sa nám pomaly napĺňa, ale dobrodružstvo nekončí… práve naopak, čaká nás niečo nové! Keď zaznejú tamtamy nad riekou a nepriateľskí sledovia bedlivo pozorujú tábor…

sam_hawkens
… pozývame vás všetky vydry, vĺčatá, skautov, roverov, strážkyne, súrodencov a rodičov stráviť tento akčný deň spolu ako skautská rodina! ?

Stretneme sa na brehu Malého Dunaja, v areáli SPLAVMA v lokalite Osada 1 v blízkosti obce Nová Dedinka za Sencom – viď nižšie Google-mapa. Odporúčaná trasa je po starej bratislavskej ceste cez Senec, vo Veľkom Bieli sa odbočuje doľava na Novú Dedinku. V obci Nová Dedinka treba prejsť po hlavnej ceste až na koniec obce a hneď odbočiť doprava na Bernolákovo. Na tejto ceste sa asi po kilometri odbočuje pred mostom doľava na odbočku, v ktorej je značka “Zákaz vjazdu” – správca areálu o nej vraví ako o poznávacom znamení ?. Ďalej viď fotky dolu.

Čo si zažijeme?

POZOR! ZMENA vzhľadom na riziko búrok v poobedných hodinách:

9:00 nácvik piesní na sv. omšu
9:30 sv. omša pod vŕbami
10:30 nástup oddielov a ceremónia ukončenia roka
11:00 uvedenie dobrodružnej indiánskej hry. Bude to veľká rodinná hra, rátame so zapojením sa mamín, tatinov, súrodencov.
13:00 vyhodnotenie veľkej hry a táborák s piknikom – spoločne na lúke z vlastných prinesených zásob. Môžeme sa navzájom ponúkať dobrotami a robiť si takto ochutnávky medzi sebou. Dá sa aj opekať pri ohnisku.
Ak počasie dovolí –
14:30 voľné člnkovanie pre rodičov s deťmi, za pomoci roverov.
16:30 predpokladaný záver. Kto sa neponáhľa domov, môže zotrvať na bonusovom minisplave o dĺžke 3,3 km k mostu pri Tomášove (trvanie asi hodinu).

Nezabudnime si pre každý prípad pršiplášte. Ak by nás prekvapila búrka, nezostávame vonku pod stromami ale schováme sa v autách.

Všetci ste srdečne pozvaní zažiť to spolu, tešíme sa na vás! ?

Vojto, Múdry dub, Akela, Márty, Verča, Dandy

PS: Na prvých dvoch fotkách je odbočka k areálu SPLAVMA – z cesty medzi Novou Dedinkou a Bernolákovom treba odbočiť doľava (smerom, kde stojí strieborné auto).
DSC_0049.JPG DSC_0048.JPG DSC_0033.JPG DSC_0041.JPG DSC_0034.JPG DSC_0045.JPG

Podrobnosti

Dátum:
25. júna 2017
Čas:
9:00 - 16:30

Organizátor

Vojto
Email:
kolarovicovci@gmail.com

Miesto udalosti

Splavma
Osada 1
Nová Dedinka, 900 29 Slovenská republika
+ Google Map